Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 9.00 15.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0232255 60 29

WEB - https://kocatepemldio.meb.k12.tr

Adres - 559 sk. no18 Kocatepe Mah. KONAK

Adres - 559 sk. no18 Kocatepe Mah. KONAK

Ulaşım Konak Meydanından Buca ve Karabağlar´a Giden-Eşrefpaşa Caddesinden geçen tüm eshot otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. (465-171-285-374 VE KONAK İLE İKİÇEŞMELİK YÖNÜNE GİDEN HER OTOBÜS) ARAP CAMİİ DURAĞININ YAN SOKAĞI.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1km.